Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaka myche pod bf3

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuje fajnej myszki do 100zł(idealnie),max 200 do gry battlefield 3

Fajnie by bylo gdyby miala bardzo fajne dpi +3000 i można było je regulować. Milo by bylo tez gdyby obudowa była w jakiś ogień ,smoki lub cos z strzelanek. I najwazniejsze by dzialala z windows 8

Pozdrawiam i prosze o pomoc

Opublikowano

Revoltec W102

Razor Mamba

Chyba Razer Mamba :D

Mam myszkę Razer'a właśnie Mambe 4G i nie polecam. Nigdy więcej sprzętu od Razer'a.

Opublikowano

@up Razery nie są za dobre. Kolega miał klawiature za 400 zł i myche za 300 zł i po tygodniu gryzoń do reklamacji a z klawiatury klawisze wypadały (LOL)

Opublikowano

Dobrą tanią myszką jest A4Tech X7 o ile się nie mylę. I podobno w BFie na niej można wykorzystać fajny bug z no recoilem. Bez żadnych hacków ;D

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

A4Tech x7, 100 zł w media markt, 3600 DPI (możliwosc dowolnego bawienia się z tym) a kolego wyżej, to nie jest bug z no recoilem tylko macro, a w myszkach razera za makro sie podobno płaci :D żenada.

Opublikowano

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

spamujecie jakimiś rejzerami (bo takie popularne, drogie i fajne :333) snajperami nie snajperami, logitechami az sie pogubic mozna ;s ja polecam a4 tech x7, bo fajnie mryga diodka DPI, mam skina coś a'la spajdermen, no i jest makro, prosty w obsłudze edytor, kompatybilność i wszystko, max DPI to 3600 a tyle to zupełnie starcza, grać na 6000 DPI sie praktycznie nie da ^^ chyba ze armored.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...